Referenciák

Rubint Réka
Fitneszguru, influencer

„A krioszauna egy “csoda”! Velem csodát tesz! Segít a regenerálódásban, és abban, hogy mindig 100% felett tudjak teljesíteni.”

Dr. Major Zoltán
NaturMed Carbona HotelSuperior****

„Immunerősítő, stressz oldó, akár ízületi, akár izom, akár egyéb gyulladás, gócos elváltozás van a szervezetben, ennek csökkentésére nagyon jó hatású a kúra.”

Varga Klaudia
NaturMed Carbona HotelSuperior****

„A jégszauna nagyon népszerű a hotel vendégei körében. A szolgáltatás bevezetésekor első sorban a komplex csomagot vásárló illetve böjti programon résztvevő vendégeink vették igénybe.

Visszajelzéseik alapján a jótékony hatása, fittség érzet, szép bőr elérése volt a motivációjuk, de ugyanennyire vonzotta őket a jégszauna, mint különleges, egyedi, wow élmény is. Egymás közötti beszélgetéseikben a tapasztalt pozitív egészségügyi és szépészeti hatásán túl, gyakran a megélt extrém érzést emelték ki. Edzőtáborozáson nálunk járt kézilabdázók is boldogan vették igénybe,  napi kettő alkalommal építették be a felkészülésükbe.

Aki egyszer kipróbálja, minden itt tartózkodása alkalmával többször is igénybe veszi a jégszaunát.”

Horváth Tibor

Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia – vezető erőnléti edző

„Nagyon fontos cél a gyorsabb, hatékonyabb regenerálódás. Nem túlzás azt állítani, hogy a csapat 2016-os EHF kupagyőzelméhez vezető egyik legnagyobb segítség a rendszeres krioszaunázás volt.”

Az extrém hideg hatására a játékosok, a még nem észlelhető mikrosérülésekből gyorsan felépülnek, így elkerülhető sok olyan komolyabb sérülés, ami akár több hetes edzéskiesést vonna maga után.”

Hőbe Marianna
Krioszauna szalon tulajdonos, Agárd

„Kik a vendégeim? Bárki: hátfájdalmakkal küszködő rendőrtiszt, a helyi öregfiúk kispályás focicsapat térdfájós hátvédje, fiatal versenysportoló, aki gyorsabban szeretne regenerálódni edzései után, fiatalodni, vagy esetleg fogyni vágyó hölgyek, és folytathatnám. Mivel elég széleskörű a hidegterápia jótékony hatása, így vendégeim is széles körből érkeznek hozzám.” „A vállalkozás sikeres, de a legjobb az egészben, hogy jót teszek az embereknek. A legtöbb vendég visszajár, ennél nem is kell jobb feedback.”

Szabó Ildikó (63)

“Bevallom kétkedve hallgattam, mi mindenre jó, de ma már tudom, hogy ez valami fantasztikus találmány! 36 alkalommal műtötték a lábamat. Már az első kezelés után éreztem a krioszauna hatását: enyhültek testi fájdalmaim, és ez hangulatomra is jó hatással van!”  

Sz. Richárd (34)
rendőr

„Gerincsérvem miatt kezdtem el krioszaunázni. Nagyon sokat javult az állapotom már pár kezelés után.”

Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ

 „Intézményünkben főként reumatológiai panaszokra vették igénybe a krioszanua szolgáltatást vendégeink. Fájdalmaik csökkentek, általános állapotuk, közérzetük javult. Sportolók rendszeres használat után sportteljesítményük fokozódásáról tudtak beszámolni.”

Kapcsolat

Kérjen egyénreszabott árajánlatot!
Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kérjen árajánlatot!

Kónya Bálint

Értékesítő
36 20 353 5829

Elérhetőségek
8230 Balatonfüred, Castricum tér 1.

Pénzügy: +36 70 380 0301

[email protected]