+36 70 38 00 301 info@krioszauna.hu

BLOG

Interjú Hőbe Mariannal, az agárdi Baroness Beauty Salon tulajdonosával

Hogyan jött az ötlet, hogy krioszauna?

Évek óta üzemeltetek szépségszalont egy vidéki kisvárosban, Agárdon. A krioszauna növekvő népszerűségére, és a magyar emberek egyre egészségtudatosabb életvitelére alapozva döntöttem úgy, hogy belevágok egy krioszauna üzemeltetésébe. 

Kik keresik a szolgáltatást elsősorban?

Kisvárosi szépségszalon lévén, eddig szinte kizárólag hölgy vendégeim voltak. Elsősorban nekik szántam extra szolgáltatásként a krioszaunát is. Meglepő módon, törzsvendégeim mellett rengeteg férfi is felkeresett már. Kik a vendégeim? Bárki: hátfájdalmakkal küszködő rendőrtiszt, a helyi öregfiúk kispályás focicsapat térdfájós hátvédje, fiatal versenysportoló, aki gyorsabban szeretne regenerálódni edzései után, fiatalodni, vagy esetleg fogyni vágyó hölgyek, és folytathatnám. Mivel elég széleskörű a hidegterápia jótékony hatása, így vendégeim is széles körből érkeznek hozzám.

Sikeres a vállalkozás? Mik az első tapasztalatok?

Izgultam, hogy vajon lesz-e igény egy ilyen színvonalas szolgáltatásra egy ötezres lélekszámú településen. Egy bő hónapja üzemelünk, és most már nincsenek kétségeim. A vállalkozás sikeres, de a legjobb az egészben, hogy jót teszek az embereknek. A legtöbb vendég visszajár, ennél nem is kell jobb „feedback”. Ez ugye egy olyan kezelés, amit vagy kúraszerűen, vagy hosszútávon, bizonyos havi/heti rendszerességgel érdemes megismételni. Egy háromperces kezeléstől ne várjon senki csodát. Energizáló, felpezsdítő, sőt még akár enyhe fájdalomcsillapító hatásról sokan beszámolnak már az első kezelés után. Aki viszont komolyabb eredményeket szeretne elérni, annak mindenképp javasoljuk, hogy 6-8 alkalommal látogasson vissza hozzánk.

A visszatérő vendégek mellett mindig jönnek újak is. Most már elértük azt a fázist, hogy szájról-szájra terjed a krioszauna híre – a kisvárosi vállalkozásnak vannak előnyei is 🙂

Árajánlat kérés

Kérjen tőlünk ajánlatot!

Kérjen árajánlatot!

14 + 5 =

Elérhetőségek
8230 Balatonfüred, Castricum tér 1.

Telefon: +36 70 380 0301

E-mail: info@krioszauna.hu