„A krioszauna (hidegterápiás készülék) egy éve van a szállodában. Elsősorban ízületi fájdalmak, ízületi gyulladások kezelésében érhető el vele nagyon jó eredmény, de a kozmetológiai hatása is nagyon jó. Látványos javulás érhető el a cellulit (narancsbőr) elhatalmasodása esetén is. Minden esetben a kúraszerű alkalmazással érhetünk el csak tartós eredményt, ami 10-20 kezelésből áll. Ez az eddigi tapasztalatok szerint kb. 5 hónapig nyújt ízületi fájdalom esetén tünetmentességet.

A test újra felmelegedéséhez felhasznált kalóriaveszteség miatt a fogyni vágyó vendégek sokkal nagyobb testsúlycsökkenést várnak. Azt sajnos tudatosítani kell bennük, hogy ahhoz, hogy elérjék a kívánt testsúlyt, a kezelések mellett a testmozgás és a célzott diéta is elengedhetetlen.”

Vörösné Tarnóczi Bernadett
a NaturMed Carbona HotelSuperior**** fizikoterápiás asszisztens

Legyen üzleti partnerünk!

A készülék orvosilag tesztelt és bevizsgált, egyéb engedélyhez nem kötött, ezért ajánljuk a következő felhasználási területeken: kozmetikai klinikák, szépség- és egészségszalonok, wellness és spa központok, hotelek, panziók, magánkórházak, szanatóriumok és sport létesítmények.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, nézze meg kik választottak már minket! Klikk ide...

További információ és gép értékesítés:
+36 70 380 0301

 

Akik minket ajánlanak

 spiritlogo 860Carbona vegleges logo 2014 860

europa fit logoweb

A Hotelek logóira kattintva
elolvashatja ajánlóikat.

Kérdése van?

Kérem töltse ki az összes mezőt.
captcha
Reload

Keresés