Az erős ízületi fájdalom a napi tevékenység ellátásában és az éjszakai pihenésben gátolt. A többszöri orvosi kezelés hatására a fájdalom kis mértékben csökkent ugyan, de továbbra is nagy fájdalmat éreztem a vállaimban.  Sokféle terápiát kipróbáltam, de sajnos egyik sem hozott megnyugtató, fájdalommentes eredményt.

Az ETO Parkban találtam rá az igazi megoldásra. Felfigyeltem egy prospektusra, amely a hidegterápiás kezelést ajánlotta ízületi panaszokra. Tájékozódtam a gép kezelőjétől és az interneten is elolvastam amit a hidegterápiáról írnak. Bejelentkeztem és elkezdtem a kezelést. A hetedik alkalom után az éjszakai alvás már zavartalan volt. Húsz kezelést kaptam, csak a kezelések után kb 3-4 hét múlva éreztem az eredményt megnyugtatónak. A fájdalom majdnem teljesen megszűnt.

Jelenleg egyéni erőnléti edzésre járok. A megmaradt nagyon kismértékű fájdalom teljesen elviselhető.

Örülök, hogy elkezdtem e terápiás kezeléseket, melyeket másnak is „hidegen” ajánlok.

Tóth László

Legyen üzleti partnerünk!

A készülék orvosilag tesztelt és bevizsgált, egyéb engedélyhez nem kötött, ezért ajánljuk a következő felhasználási területeken: kozmetikai klinikák, szépség- és egészségszalonok, wellness és spa központok, hotelek, panziók, magánkórházak, szanatóriumok és sport létesítmények.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, nézze meg kik választottak már minket! Klikk ide...

További információ és gép értékesítés:
+36 70 380 0301

 

Akik minket ajánlanak

 spiritlogo 860Carbona vegleges logo 2014 860

europa fit logoweb

A Hotelek logóira kattintva
elolvashatja ajánlóikat.

Kérdése van?

Kérem töltse ki az összes mezőt.
captcha
Reload

Keresés