GYŐRI AUDI ETO KC

gyorietokc

Ugyanúgy, ahogy a Győri ETO labdarúgói, az elmúlt másfél évben Győri AUDI ETO női kézilabda csapat tagjai is rendszeresen igénybe veszik a hidegterápia nyújtotta pozitív hatásokat...

 

Bővebben: GYŐRI AUDI ETO KC

Vörösné Tarnóczi Bernadett

„A krioszauna (hidegterápiás készülék) egy éve van a szállodában. Elsősorban ízületi fájdalmak, ízületi gyulladások kezelésében érhető el vele nagyon jó eredmény, de a kozmetológiai hatása is nagyon jó. Látványos javulás érhető el a cellulit (narancsbőr) elhatalmasodása esetén is. Minden esetben a kúraszerű alkalmazással érhetünk el csak tartós eredményt, ami 10-20 kezelésből áll. Ez az eddigi tapasztalatok szerint kb. 5 hónapig nyújt ízületi fájdalom esetén tünetmentességet.

A test újra felmelegedéséhez felhasznált kalóriaveszteség miatt a fogyni vágyó vendégek sokkal nagyobb testsúlycsökkenést várnak. Azt sajnos tudatosítani kell bennük, hogy ahhoz, hogy elérjék a kívánt testsúlyt, a kezelések mellett a testmozgás és a célzott diéta is elengedhetetlen.”

Vörösné Tarnóczi Bernadett
a NaturMed Carbona HotelSuperior**** fizikoterápiás asszisztens

Babos Rita

fob2 babmag2x240Hidegterápia is a felkészülés része. Babos Rita vágya a londoni olimpia.

Babos Rita atléta különleges terápiás eljárást ikatatott be edzéstervébe: kúraszerűen használja a krioszaunát, mely javítja az erőnlétét és érzékeny achilleszét is erősíti: – Célom 2012-ben kijutni a helsinki Európa Bajnokságra hármasugrásban, és természetesen nagy vágyam az Olimpiai részvétel is.

Bővebben: Babos Rita

Dudás Ádám

dudás ádám és a hidegterápiaA hidegterápiát két hónapja rendszeresen használja a csapat a felkészülésében. Sokkal frissebbnek érzem magam a hidegterápiás kezelés után valamint néhány ízületi problémámon is sokat javított. Úgy érzem, a testsúlyomat is csökkentette valamilyen szinten. Csak pozitívan tudok nyilatkozni a terápiáról!
Dudás Ádám Győri ETO FC játékosa

Bővebben: Dudás Ádám

Rokob József „Robokob” és a hidegterápia

rokob jozsef hidegterapiaAz olaszországi Lonato del Gardán, 2013 szeptember 8 és október 7 között megrendezett Triple Deca Ironman verseny győztese

Ez egy olyan egyedülálló verseny volt, melyet előtte még nem rendeztek, és a későbbiek folyamán sem tervezik
Lényege, hogy 30 napon keresztül napi egy ironman távot kellett teljesíteni, vagyis 3,8km úszás, 180km kerékpározás valamint 42,2km futás.

21 indulóból összesen 8 ért célba.

Bővebben: Rokob József „Robokob” és a hidegterápia

Dr. Major Zoltán

 

„A hidegterápiával a szervezetet a bőrön keresztül hűtjük le, ezzel segítjük a prevenciót vagy a gyógyulást, kényeztetjük a vendégeket.
Immunerősítő, stressz oldó, akár ízületi, akár izom, akár egyéb gyulladás, gócos elváltozás van a szervezetben, ennek csökkentésére nagyon jó hatású az általunk javasolt kúra.

Gyakorlatilag belülről belobbantjuk a szervezetet, amely rendkívül módon stimulálja az immunrendszert, hatalmas energiákat ad.
Természetesen amit a gyógyászatban fel tudunk használni, arra azonnal nyit a kozmetika is, hisz mindkét módszert jól tudja támogatni a terápia”

Dr. Major Zoltán
a NaturMed Carbona HotelSuperior**** főorvosa

Gáspár Kinga

Személyes tapasztalatom alapján a hidegterápia remek dolog. Bokasérülésem mindenféle orvosi beavatkozás nélkül helyrejött. Közérzetem sokkal jobb lett és a sportolási teljesítményem is nagyban javult.

Gáspár Kinga (25év)

Fazekas Dénes

„Rendelőnket főleg ízületi, mozgásszervi problémákkal keresik fel a betegek, valamint jó néhány sérült sportolót, élsportolót, versenyzőt kezelünk. Az általunk használt fizioterápiás eljárások, mint pl: a lökéshullám terápia, az ion indukciós terápia, a lágylézer terápia mellé illetve kiegészítéseként ajánljuk a hidegterápiát, mely a fájdalomcsillapítás területén játszik jelentős szerepet. Együtt alkalmazva a terápiákat még gyorsabb és hatásosabb eredményt tudunk elérni.”

Fazekas Dénes
fizioterapeuta
Budamed Egészségközpont

Tóth László

Az erős ízületi fájdalom a napi tevékenység ellátásában és az éjszakai pihenésben gátolt. A többszöri orvosi kezelés hatására a fájdalom kis mértékben csökkent ugyan, de továbbra is nagy fájdalmat éreztem a vállaimban.  Sokféle terápiát kipróbáltam, de sajnos egyik sem hozott megnyugtató, fájdalommentes eredményt.

Az ETO Parkban találtam rá az igazi megoldásra. Felfigyeltem egy prospektusra, amely a hidegterápiás kezelést ajánlotta ízületi panaszokra. Tájékozódtam a gép kezelőjétől és az interneten is elolvastam amit a hidegterápiáról írnak. Bejelentkeztem és elkezdtem a kezelést. A hetedik alkalom után az éjszakai alvás már zavartalan volt. Húsz kezelést kaptam, csak a kezelések után kb 3-4 hét múlva éreztem az eredményt megnyugtatónak. A fájdalom majdnem teljesen megszűnt.

Jelenleg egyéni erőnléti edzésre járok. A megmaradt nagyon kismértékű fájdalom teljesen elviselhető.

Örülök, hogy elkezdtem e terápiás kezeléseket, melyeket másnak is „hidegen” ajánlok.

Tóth László

Dr. Domán István PhD.

„Egészségközpontunk egyik fő profilja a mozgásszervi betegségek széles körű ellátása. Ortopéd sebészként törekedtem a diagnosztikai és műtéti eljárások mellett a jelenleg elérhető legmodernebb konzervatív módszerek biztosítására is. Ennek szerves része a Teljes Test Hidegterápia, mely tapasztalataim szerint nemcsak élsportolók sérülései esetén, hanem ízületi kopásban, túlterhelés okozta mozgásszervi fájdalmak, rheumatikus fájdalmak esetén is jó eredménnyel használható.

Mindezek mellett a társszakmák képviselői is előszeretettel javasolják a módszert betegeiknek pszichés stressz, álmatlanság és pszoriázis esetén.”

Dr. Domán István PhD.
Osztályvezető főorvos, Ortopédiai osztály
Onyx Egészségközpont

Legyen üzleti partnerünk!

A készülék orvosilag tesztelt és bevizsgált, egyéb engedélyhez nem kötött, ezért ajánljuk a következő felhasználási területeken: kozmetikai klinikák, szépség- és egészségszalonok, wellness és spa központok, hotelek, panziók, magánkórházak, szanatóriumok és sport létesítmények.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, nézze meg kik választottak már minket! Klikk ide...

További információ és gép értékesítés:
+36 70 380 0301
+36 20 353 5829

 

Akik minket ajánlanak

 spiritlogo 860Carbona vegleges logo 2014 860

europa fit logoweb

A Hotelek logóira kattintva
elolvashatja ajánlóikat.

Kérdése van?

Kérem töltse ki az összes mezőt.
captcha
Reload

Keresés