Cégünk, mint a krioszauna hazai forgalmazója, a következő üzleti ajánlatokat kínálja: 

VÁSÁRLÁS

Jelenlegi kínálatunkban 4 egésztestes krioszauna kabin, és 2 lokális kezelésre alkalmas kriofúvó közül választhatnak a kedves érdeklődők. Továbbá, 3 készülékünk ISO orvostechnikai tanúsítvánnyal is elérhető.

Egésztestes szaunáink már megvásárolhatóak nettó €17.990-tól. Áraink tartalmazzák a helyszínre való szállítást, üzembe helyezést valamint a kezelés betanítását is. Egyedi ajánlatért keressen minket az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy a +36 20/353 5829-es telefonszámon. 

Az új készülékek mellett, raktáron lévő, újszerű, megkímélt, folyamatosan szervizelt, korábbi bemutató darabjainkat is választhatja még kedvezőbb áron.

 

BÉRLETI KONSTRUKCIÓ

Raktáron lévő készülékeink bérlése is lehetséges, minimum 6 hónapra. Amennyiben a bérlés alatt úgy döntenének, hogy a gépet megvásárolnák, az addig fizetett bérleti díj felét beszámoljuk a vételi árba. Bérléssel kapcsolatos további részletekért keressen minket az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy a +36 20/353 5829-es telefonszámon.

Legyen üzleti partnerünk!

A készülék orvosilag tesztelt és bevizsgált, egyéb engedélyhez nem kötött, ezért ajánljuk a következő felhasználási területeken: kozmetikai klinikák, szépség- és egészségszalonok, wellness és spa központok, hotelek, panziók, magánkórházak, szanatóriumok és sport létesítmények.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, nézze meg kik választottak már minket! Klikk ide...

További információ és gép értékesítés:
+36 70 380 0301
+36 20 353 5829

 

Akik minket ajánlanak

 spiritlogo 860Carbona vegleges logo 2014 860

europa fit logoweb

A Hotelek logóira kattintva
elolvashatja ajánlóikat.

Keresés