Cégünket 1992-ben alapítottuk, mely azóta is folyamatosan működik és kitartásunknak, elhivatottságunknak valamint az újdonságokra való nyitottságunknak köszönhetően töretlenül fejlődik.

2011 óta foglalkozunk krioszauna üzemeltetéssel és forgalmazással. Számos berendezést értékesítettünk az ország különböző területein illetve saját üzemeltetésű gépekkel is rendelkezünk.

A krioszauna készülék által nyújtott hidegterápiás eljárás felhasználási területe igen széleskörű. Partnereink között sport- és rehabilitációs központok, gyógyászati- és wellness szállodák, sportklubok és fitness centrumok is megtalálhatóak, de a teljestest hidegterápia által nyújtott hatásnak köszönhetően ajánljuk szépségszalonok, orvosi rendelők számára is.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését vagy kérdése lenne, keressen minket bizalommal.

Legyen üzleti partnerünk!

A készülék orvosilag tesztelt és bevizsgált, egyéb engedélyhez nem kötött, ezért ajánljuk a következő felhasználási területeken: kozmetikai klinikák, szépség- és egészségszalonok, wellness és spa központok, hotelek, panziók, magánkórházak, szanatóriumok és sport létesítmények.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, nézze meg kik választottak már minket! Klikk ide...

További információ és gép értékesítés:
+36 70 380 0301
+36 20 353 5829

 

Akik minket ajánlanak

 spiritlogo 860Carbona vegleges logo 2014 860

europa fit logoweb

A Hotelek logóira kattintva
elolvashatja ajánlóikat.

Kérdése van?

Kérem töltse ki az összes mezőt.
captcha
Reload

Keresés