148 KissGergo

A hidegterápiára esküszik a magyar polós. Kiss Gergő szinte naponta "kényezteti" szervezetét a minusz fokos folyékony nitrogéngázzal.

Kiss Gergő minden lehetőséget felhasznál arra, hogy megőrizze jó formáját és erejét. A RacioNet Honvéd háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázója ezt annak (is) köszönheti, hogy rendszeres látogatója a felesége munkahelyén elérhető hidegterápiás berendezésnek, ahol ezt más sportolók is kedvezményesen vehetik igénybe.

– Jeges medencét a londoni olimpián is használtunk, de nagy különbség, hogy a gödöllői fitnesz- és rendezvényközpontban naponta élvezhetem a hidegterápia előnyös hatásait – árulta el a pólós, aki akár a mínusz százkilencven fokos folyékony nitrogéngázban is megmártózik, azzal igyekszik aktivizálni szervezete öngyógyító folyamatát. Egy-egy ilyen kezelés után gyorsabban regenerálódik, és a hideg ellenére sohasem fázott meg.

forrás: http://www.borsonline.hu

Legyen üzleti partnerünk!

A készülék orvosilag tesztelt és bevizsgált, egyéb engedélyhez nem kötött, ezért ajánljuk a következő felhasználási területeken: kozmetikai klinikák, szépség- és egészségszalonok, wellness és spa központok, hotelek, panziók, magánkórházak, szanatóriumok és sport létesítmények.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, nézze meg kik választottak már minket! Klikk ide...

További információ és gép értékesítés:
+36 70 380 0301
+36 20 353 5829

 

Akik minket ajánlanak

 spiritlogo 860Carbona vegleges logo 2014 860

europa fit logoweb

A Hotelek logóira kattintva
elolvashatja ajánlóikat.

Kérdése van?

Kérem töltse ki az összes mezőt.
captcha
Reload

Keresés