Szeged - „Te úgy nézel ki, mint Süsü!" – állapította meg Varga Péter, az A-Híd Szeged Beton férfi vízilabdacsapatának kapitánya Baksa Lászlóról, miközben a válogatott kapus -151 fok környékén állt bent egy hűtőkamrában, és körülötte szállt a hideg gőz. A magyarkupa-győztes együttes a Kálvária sgt. 44. szám alatt található Cool Services vendége volt.

2737872

A sportolók közül sokan ismerik a hidegkamrát, hazánkban is egyre többen használják. Az ETO labdarúgócsapata és az olimpián szerepelt több magyar válogatott versenyző is rendszeresen jár, járt kezelésekre. Kothencz Péter – az NB III-as Mórahalom labdarúgócsapatának kapitánya – elmondta, hogy minden sportolónak ajánlott. A sérülések gyógyulását meggyorsítja, a fáradt izmokat felélénkíti, és egy-egy kezelés után remek közérzetet biztosít. A betonos fiúk, Rau Zoltán irányításával és útmutatásával 2 percet töltöttek el a kamrában. Baksa László, Lehmann István, Varga Péter, Decker Ádám, Juhász Zsolt és Somogyi Balázs élvezte a -150 fok körüli hőmérsékletet, majd Vincze Balázs vezetőedző is remek hangulatban szállt ki a „hűtőből."

A Cool Services bízik abban, hogy a szegedi és megyei klubcsapatok rendszeres vendégeik lesznek, de ajánlják minden amatőr sportolónak is a kamrát.

forrás: http://www.delmagyar.huSzeged Beton Vízilabda Egyesület

 

Legyen üzleti partnerünk!

A készülék orvosilag tesztelt és bevizsgált, egyéb engedélyhez nem kötött, ezért ajánljuk a következő felhasználási területeken: kozmetikai klinikák, szépség- és egészségszalonok, wellness és spa központok, hotelek, panziók, magánkórházak, szanatóriumok és sport létesítmények.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, nézze meg kik választottak már minket! Klikk ide...

További információ és gép értékesítés:
+36 70 380 0301
+36 20 353 5829

 

Akik minket ajánlanak

 spiritlogo 860Carbona vegleges logo 2014 860

europa fit logoweb

A Hotelek logóira kattintva
elolvashatja ajánlóikat.

Kérdése van?

Kérem töltse ki az összes mezőt.
captcha
Reload

Keresés