A szívtipró James Bond szerepében olyan a teste, amit minden férfi irigyel, és aminek a nők képtelenek ellenállni. A kockás hasú színész, Daniel Craig titkáról most fellebben a fátyol.

001

A nők képtelenek neki ellenállni - Így lett James Bond teste Daniel Craignek

A 44 éves színész egy intenzív kezeléshez folyamodott legutóbbi 007-es filmjének forgatása előtt. A krioterápiának nevezett kezelés során metsző hidegnek van kitéve, ami serkenti a vérkeringését, és több energiát ad neki az edzéshez. A kezelés állítólag kétszeresére növelheti az edzés időtartamát.

Maga a kezelés abból áll, hogy az alanynak egy mínusz 100-135 °C hőmérsékletű hidegkamrában kell mozognia közel 3 percig. A rendkívüli hőmérsékletváltozás aktiválja a hidegreceptorokat, amelyek endorfinok, a szervezet saját fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő anyagainak felszabadításával serkentik az idegrendszert. A hirtelen hőmérséklet-visszaesés hatására a szervezet a vért a létfontosságú szervekbe irányítja, és leállítja a sérült területek vérellátását. A krioterápia így képes enyhíteni a visszatérő sérüléseket és fájdalmakat. A hírek szerint Jessica Ennis brit hétpróbázó is kipróbálta a módszert bokasérülését követően.

A 23. James Bond-film, a Skyfall főszerepét játszó Daniel Craig természetesen más technikákat is alkalmaz izmai kidolgozására. Felkészülésében az a Simon Waterson személyi edző segítette, aki korábban Pierce Brosnan, Denise Richards és Halle Berry edzését is irányította. Craig edzésprogramjában nehéz súlyokkal végzett kemény edzés is szerepelt.

Forrás: http://www.life.hu

Legyen üzleti partnerünk!

A készülék orvosilag tesztelt és bevizsgált, egyéb engedélyhez nem kötött, ezért ajánljuk a következő felhasználási területeken: kozmetikai klinikák, szépség- és egészségszalonok, wellness és spa központok, hotelek, panziók, magánkórházak, szanatóriumok és sport létesítmények.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, nézze meg kik választottak már minket! Klikk ide...

További információ és gép értékesítés:
+36 70 380 0301

 

Akik minket ajánlanak

 spiritlogo 860Carbona vegleges logo 2014 860

europa fit logoweb

A Hotelek logóira kattintva
elolvashatja ajánlóikat.

Kérdése van?

Kérem töltse ki az összes mezőt.
captcha
Reload

Keresés