Babos Rita atléta különleges terápiás eljárást ikatatott be edzéstervébe: kúraszerűen használja a krioszaunát, mely javítja az erőnlétét és érzékeny achilleszét is erősíti: – Célom 2012-ben kijutni a helsinki Európa Bajnokságra hármasugrásban, és természetesen nagy vágyam az Olimpiai részvétel is.

babosrita001


Hidegterápia is a felkészülés része. Babos Rita vágya a londoni olimpia.


Babos Rita atléta különleges terápiás eljárást ikatatott be edzéstervébe: kúraszerűen használja a krioszaunát, mely javítja az erőnlétét és érzékeny achilleszét is erősíti: – Célom 2012-ben kijutni a helsinki Európa Bajnokságra hármasugrásban, és természetesen nagy vágyam az Olimpiai részvétel is.

 

igloo sport 002

Ez nehéz feladat, magyar csúcsot kell teljesíteni hozzá. Azért is választottam a hidegterápiát a felkészülésem részeként, hogy ezeket a célokat elérjem. Régóta küzdök achilles érzékenységgel, sajnos töbször gyulladás is lett belőle. Ennek kezelése volt az elsődleges, de úgy érzem az általános közérzetemre-erőnlétemre is pozitív hatással van. Az achillesem sokat javult, már olyan feladatokat is végre tudok hajtani edzésen, amiket már hónapok óta nem tudtam a fájdalom miatt. Eddig csak jó tapasztalataim vannak a hidegterápiával kapcsolatban, és továbbra is a felkészülésem része lesz, hogy az ETO parkban igénybe vegyem.

De mi is az a hidegterápia? 
A terápia során a krioszaunában  -170°C-os hőmérséklet mellett a bőrfelszín hőmérséklete körülbelül +5 °C-ra csökken. A szervezetre ható hidegsokk következtében enyhülnek a fájdalmak, és beindulnak a szervezet öngyógyító, gyulladáscsökkentő folyamatai. A krioszaunában eltöltött pár perc több órán át gátolja a krónikus fájdalmakat. Kúraszerű kezelés esetén megelőzhetőek a sérülések, a fizikai teljesítmény látványosan növelhető.

 

 

Névjegy: Babos Rita 18-szoros Felnőtt Magyar Bajnok (hármasugrás, magasugrás, távolugrás és hétpróba versenyszámokban) 11-szer nyert Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokságot, emellett számos korosztályos bajnoki címe van. Nemzetközi szinten szerepelt már Universiade-n Bangkokban (Egyetemi és Főiskolai Világbajnokság), 5-ször vett részt Egyéni Európa Kupán, háromszor Összetett Európa Kupán és háromszor Csapat Európa Bajnokságon.

Babos Rita legjobb eredményei: Összetett Európa Kupa I.osztály 3.hely & magasugrás 1 hely, összetett Európa Kupa II.osztály 1.hely, Csapat Európa Bajnokságon 5. hely hármasugrásban.

Legyen üzleti partnerünk!

A készülék orvosilag tesztelt és bevizsgált, egyéb engedélyhez nem kötött, ezért ajánljuk a következő felhasználási területeken: kozmetikai klinikák, szépség- és egészségszalonok, wellness és spa központok, hotelek, panziók, magánkórházak, szanatóriumok és sport létesítmények.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, nézze meg kik választottak már minket! Klikk ide...

További információ és gép értékesítés:
+36 70 380 0301

 

Akik minket ajánlanak

 spiritlogo 860Carbona vegleges logo 2014 860

europa fit logoweb

A Hotelek logóira kattintva
elolvashatja ajánlóikat.

Kérdése van?

Kérem töltse ki az összes mezőt.
captcha
Reload

Keresés