Mark Webbert, a neves Forma 1-es pilótát még tavaly novemberben egy jótékonysági kerékpáros túraverseny közben elütötte egy autó és az akkor eltörött lába miatt kényszerül arra, hogy minden nap „hidegre tegyék”.

webber

A Red Bull pilótája egy mínusz 110 Celsius fokig is lehűthető kamrában végzi a rehabilitációja egy részét. Webber immár három hete minden nap bemegy egy hűtőkamrába. Ez az alternatív módszer javítja a közérzetet, erősíti az immunrendszert.

Ennek a rehabilitációs eljárásnak néztünk utána és legnagyobb megdöbbenésünkre a külföldi hírek arról számoltak be, hogy nemcsak sérülések utáni rehabilitációra, hanem sorozatterhelések utáni regenerációra is használják a világban. A pekingi csodaúszó, a nyolc aranyérmet szerző Michael Phelps is alkalmazza. Sőt ennek a módszernek a segítségével „frissülnek” a Chelsea, az Arsenal, a Manchester United és több angol klub játékosai is. Feltételezzük, hogy további európai élcsapatok is használják ezt a sikeres módszert, de „titokként" kezelik. Beszélgetésekből következtetjük, hogy például a Dinamo Kijev játékosain is alkalmazzák.

Forrás: footballtop21.com

Legyen üzleti partnerünk!

A készülék orvosilag tesztelt és bevizsgált, egyéb engedélyhez nem kötött, ezért ajánljuk a következő felhasználási területeken: kozmetikai klinikák, szépség- és egészségszalonok, wellness és spa központok, hotelek, panziók, magánkórházak, szanatóriumok és sport létesítmények.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, nézze meg kik választottak már minket! Klikk ide...

További információ és gép értékesítés:
+36 70 380 0301

 

Akik minket ajánlanak

 spiritlogo 860Carbona vegleges logo 2014 860

europa fit logoweb

A Hotelek logóira kattintva
elolvashatja ajánlóikat.

Kérdése van?

Kérem töltse ki az összes mezőt.
captcha
Reload

Keresés