Tatán folytatja a felkészülést a következő két hétben az augusztus 14-én kezdődő szingapúri ifjúsági olimpián résztvevő két magyar tornász: Vágner Levente és Mitykó Szabina.

vagnerlevente

Vágner az áprilisi Európa-bajnokságon kiharcolt kvóta után mindössze öt nap pihenőt kapott, ezt is a válogatottal töltötte aktív sporttal Hajdúszoboszlón: úszott és futott. Jelenleg a tatai edzőtáborban készül, az elmúlt hetekben a fizikai állapotra fektették a hangsúlyt edzőjével, Láng Gézával. A ferencvárosi tornász felkészülését az elmúlt időszakban a növekedésből adódó csuklófájdalma nehezítette, de tíz alkalommal hidegkamrás kezelésen vett részt, ez lokalizálta a gyulladást, így már zavartalanul tréningezhet.

mitykoA nőknél két válogatóverseny eredménye alapján, az összesítés szerint a bírók döntése értelmében Mitykó Szabina készül az ifjúsági olimpiára. A békéscsabai versenyző az Európa-bajnoksághoz képest korláton és gerendán fejlődött, ugrásban pedig új gyakorlattal készül.

A magyar versenyzők július 24-én a Tornacsarnokban mérhetik fel felkészültségi állapotukat egy nemzetközi verseny keretében.

Az ifjúsági olimpián Európából tizennégy sportoló indulhat, a birminghami Európa-bajnokságon az országoknak szerzett kvóták szerint, de nemzetenként csak egy tornász. Összesen pedig 42 tornász vesz részt az összetett versenyben, amely 18-as összetett döntővel és szerenkénti fináléval ér véget.

Forrás: nemzetisport.hu

Legyen üzleti partnerünk!

A készülék orvosilag tesztelt és bevizsgált, egyéb engedélyhez nem kötött, ezért ajánljuk a következő felhasználási területeken: kozmetikai klinikák, szépség- és egészségszalonok, wellness és spa központok, hotelek, panziók, magánkórházak, szanatóriumok és sport létesítmények.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, nézze meg kik választottak már minket! Klikk ide...

További információ és gép értékesítés:
+36 70 380 0301

 

Akik minket ajánlanak

 spiritlogo 860Carbona vegleges logo 2014 860

europa fit logoweb

A Hotelek logóira kattintva
elolvashatja ajánlóikat.

Kérdése van?

Kérem töltse ki az összes mezőt.
captcha
Reload

Keresés