Az izületi panaszok kezelésére is

Hidegterápia - az izületi panaszok kezelésére is!

Az egészségügyi felmérések szerint minden 5. ember szenved valamilyen izületi problémától.
Az izületi panaszok kezelése sokrétű. Egyre több injekciós, valamint helyileg használatos készítményt fejlesztenek ki, de jó hatásúak a fizioterápiás eljárások is, és egyre népszerűbbek a fürdőkezelések.

nepszava

Bővebben: Az izületi panaszok kezelésére is

Megoldás izületi panaszokra

Az izületi panaszok kezelése sokrétű. Egyre több injekciós, valamint helyileg használatos készítményt fejlesztenek ki, de jó hatásúak a fizioterápiás eljárások is, és egyre népszerűbbek a fürdőkezelések. Ezek hatását egészíti ki, az esetek egy részében pedig ezeket helyettesíti a teljestest hidegterápia, amit kb 30 éve alkalmaztak először Japánban, és ma már a világon egyre több helyen terjedt el.

cryo 001 cr

Bővebben: Megoldás izületi panaszokra

Hűsítő gondolat

Hűsítő a gondolat: ki ne szeretne a kánikulában a hőguta elől menekülve pár percet eltölteni egy hidegkamrában? Az viszont rögtön lehűti a lelkesedést, hogy odabent mínusz száz foknál is kevesebb van. A krioterápia, vagyis a teljes test extrém hideggel való kezelése hidegvért kíván, de melegen ajánlott.

cryo001

Bővebben: Hűsítő gondolat

Webbert hidegre tették

Mark Webbert, a neves Forma 1-es pilótát még tavaly novemberben egy jótékonysági kerékpáros túraverseny közben elütötte egy autó és az akkor eltörött lába miatt kényszerül arra, hogy minden nap „hidegre tegyék”.

webber

Bővebben: Webbert hidegre tették

A hidegterápiáról

Az ember hőérzékelése a hideg és meleg érzeteket foglalja magában. A bőr a két ellentétes hőmérsékleti tartomány felfogására képes receptorok sűrű hálózatát foglalja magában. A meleg receptorok a meleg-, a hideg receptorok a hideg hőmérséklet érzékelésére képesek. Mennyiségük a különböző testfelszíneken nem egyforma. Például míg a kéz felszínén 1 cm2 - en kb. 5 hidegreceptor található, addig 2 cm2-enként találunk egy melegreceptort. Az arcon 16-20 hidegreceptort fedezhetünk fel cm2-enként.igloo foto 004 cr

Bővebben: A hidegterápiáról

Hidegterápiával a fájdalom ellen

Számtalan jótékony hatása van a hidegnek, és ezt eleink is tudták. A hideg vízzel való hűtés, borogatás több ezer éves. A mai orvosok számtalan betegség – olykor gyógyíthatatlanoknak tartottak – kezelésére is alkalmaznak hidegterápiát, tehát a  hideg jótékony hatása elfogadott, mellékhatása pedig nincs.

arckez3

Bővebben: Hidegterápiával a fájdalom ellen

Hűtőkamrában állt a Szeged Beton

Szeged - „Te úgy nézel ki, mint Süsü!" – állapította meg Varga Péter, az A-Híd Szeged Beton férfi vízilabdacsapatának kapitánya Baksa Lászlóról, miközben a válogatott kapus -151 fok környékén állt bent egy hűtőkamrában, és körülötte szállt a hideg gőz. A magyarkupa-győztes együttes a Kálvária sgt. 44. szám alatt található Cool Services vendége volt.

2737872

Bővebben: Hűtőkamrában állt a Szeged Beton

Gyógyító hidegsokk

Ez a módszer harminc évvel ezelőtt Japánból terjedt el, napjainkban pedig már több mint négyszáz olyan klinika működik Európa-szerte, ahol igénybe vehető a hidegterápia. Hazánkban még kevés krioterápia működik, az egyik éppen Győrben az ETO Parkban. Rendszeresen használják az ETO FC játékosai is.

marek

Bővebben: Gyógyító hidegsokk

Mínusz 184 fokban pancsol Kiss Gergő

A hidegterápiára esküszik a magyar polós. Kiss Gergő szinte naponta "kényezteti" szervezetét a minusz fokos folyékony nitrogéngázzal.

Kiss Gergő minden lehetőséget felhasznál arra, hogy megőrizze jó formáját és erejét. A RacioNet Honvéd háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázója ezt annak (is) köszönheti, hogy rendszeres látogatója a felesége munkahelyén elérhető hidegterápiás berendezésnek, ahol ezt más sportolók is kedvezményesen vehetik igénybe.

148 KissGergo

Bővebben: Mínusz 184 fokban pancsol Kiss Gergő

Új eljárással igyekszik a sérüléseket megelőzni a Győri Audi ETO KC.

A csapatot sújtó tavalyi sérüléshullám után új módszerekkel is igyekszik élni a kétszeres BL-győztes csapat, ezért a lányok öltözőjébe beköltözött egy Krioszauna.

A hidegterápiás eszköz a szervezetet néhány percre -120 °C és -180 °C közötti hőmérsékletnek teszi ki, amely hőingadozás az ízületek gyulladását és fájdalmát hatékonyan enyhíti.

Orban Adrienn

Bővebben: Új eljárással igyekszik a sérüléseket megelőzni a Győri Audi ETO KC.

Legyen üzleti partnerünk!

A készülék orvosilag tesztelt és bevizsgált, egyéb engedélyhez nem kötött, ezért ajánljuk a következő felhasználási területeken: kozmetikai klinikák, szépség- és egészségszalonok, wellness és spa központok, hotelek, panziók, magánkórházak, szanatóriumok és sport létesítmények.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, nézze meg kik választottak már minket! Klikk ide...

További információ és gép értékesítés:
+36 70 380 0301
+36 20 353 5829

 

Akik minket ajánlanak

 spiritlogo 860Carbona vegleges logo 2014 860

europa fit logoweb

A Hotelek logóira kattintva
elolvashatja ajánlóikat.

Kérdése van?

Kérem töltse ki az összes mezőt.
captcha
Reload

Keresés