A Földön léteznek meleg helyek..és léteznek kifejezetten hideg helyek. -20 C° a mi éghajlatunkon nagyon hideg. A -40C° már Szibéria, de nemrég az Antarktiszon mértek  -90C°-ot is! Na az már tényleg HIDEG, de nem annyira...

Ön szeret fázni?  Ugye, nem...  Mert fázni senki nem szeret!

Pedig fázni érdemes, mert egészséges, üdítő, gyógyító, fogyasztó és szépítő.

krioszauna kep 2

Ha mindezek érdekében hajlandó kipróbálni az általunk kínált újfajta eljárást, megtapasztalhatja, hogy kibírható a mínusz 150-170 C° közötti hideg és nem fagy arcára a mosolya. Ami első hallásra hihetetlen, az első kezelés után a megtapasztalt valóság.

Kibírható és a hatás azonnal élvezhető.

A krioszaunából kilépve nem csak saját fizikai határainak a megtapasztalása miatt lesz büszke önmagára, de eltölti egy kellemes érzés, ahogy a vérkeringés felgyorsulásával jóleső bizsergés járja át a  testet és energiáit megsokszorozza.

A hidegterápia erősíti az immunrendszert, megújítja a sejteket, csökkenti a testben lévő gyulladásokat, csillapítani tudja a fájdalmat, és nem utolsó sorban endorfint szabadít fel a szervezetben.

A boldogságra pedig mint tudjuk, minden embernek szüksége van!

Legyen üzleti partnerünk!

A készülék orvosilag tesztelt és bevizsgált, egyéb engedélyhez nem kötött, ezért ajánljuk a következő felhasználási területeken: kozmetikai klinikák, szépség- és egészségszalonok, wellness és spa központok, hotelek, panziók, magánkórházak, szanatóriumok és sport létesítmények.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, nézze meg kik választottak már minket! Klikk ide...

További információ és gép értékesítés:
+36 70 380 0301
+36 20 353 5829

 

Akik minket ajánlanak

 spiritlogo 860Carbona vegleges logo 2014 860

europa fit logoweb

A Hotelek logóira kattintva
elolvashatja ajánlóikat.

Kérdése van?

Kérem töltse ki az összes mezőt.
captcha
Reload

Keresés

Ismert emberek a nagyvilágból, akik már a hidegterápiát választották